Politika privatnosti

Korišćenjem ovog sajta, prihvatate i politiku privatnosti. Website/Blog – Acafaca.com poštuje privatnost svih svojih korisnika i posetilaca. Podaci koje ostavite na sajtu neće nikada biti deljeni trećim licima.

Kolačići

Posete na ovom sajtu se prate preko kolačića u vašem internet pregledaču, i oni su anonimne prirode. Služe za prikupljanje statističkih podataka o posetama, kao što su država, grad, internet pregledač, kao i drugi neindetifikujući podaci.

Reklame

Na sajtu se mogu prikazati reklame. Vebsajt acafaca.com nije odgovoran za sadržinu reklama.

Korišćenje podataka

Podaci koje ostavite na sajtu će se koristiti isključivo u statističke svrhe praćenja posećenosti, kao i u svrhe poboljšanja usluga koje nudimo.

Politika komentara

Na blogu Acafaca.com, zabranjeni su komentari koji imaju za cilj vređanje ili omalovažavanje drugih korisnika. Komentari koji na bilo koji način promovišu druge sajtova, servisa ili usluga, biće uklonjeni, isto važi i za spam komentare.

Odricanje odgovornosti

Ne garantujemo da će uputstva/tutorijali koji se nalaze na www.acafaca.com delovati na vašem računaru/laptop-u ili telefonu. Realizacija i uspeh istih, zavisi od mnoštvo faktora, kao što su verzije programa, operativnog sistema, način primene itd., tako da Vas molim da ne preuzimate određenu akciju na svom računaru ili telefonu, ukoliko niste spremni da sami snosite odgovornost i posledice za moguća oštecenja, kvarove ili gubitak podataka.

Za sva dodatna pitanja, predloge, pohvale i pojašnjenja, pošaljite email na kontakt@acafaca.com.